duit masyuk.. berbaloi2

Ni aku nak tunjuk skitla statement income yg masuk dalam akaun aku sepanjang aku wat keje partime menaip blog tuh..

Sebab ramai yg tanye.. betul ke??
Bile aku cerita.. aku dapat RM200 so far..
maybe ade yg ingat aku saje buat cerita..
padahal nak mendapatkan RM200 tu bukan senang beb..
kene rajin..
tu keyword dia..

So sape yg masih berminat nak join under aku..
Boleh klik link ni..
Modal cume RM25 yerk..
Tapi klu korang nak pulangan yg lebey berbaloi2..
Klik link ni..
Yg ni pun modal tak besar… RM100..
Aku join ni pasal Pak Uda aku dah cube..
dia dapat RM3k.. dalam masa sebulan.
Aku baru join semalam..
Jaminan 30 hari wang dipulangkan klu korang gagal dapat sebarang pulangan even RM100 pun..
Dan lg Klu biz ni berjaya..
KONFEM!! aku lepak umah jek lepas ni ahaksss
sebab pak uda aku cakap..
biz ni klu buat fulltime lagik berbaloi2..
gegegegege..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :., .: my biz :.. Bookmark the permalink.

10 Responses to duit masyuk.. berbaloi2

  1. @e_da says:

    salam ummi qies… saya dah join web ni.. tp saya tak tau nak buat cara seterusnya.. saya dah buat web tu.. kena promosikan ke atau camana ya??? terima kasih mambantu….

  2. Zuhaini says:

    salam. yg infinity tu yg Duit Infinity ke..? bagus ke…? sy masih berkira2… huhuhu

  3. mamamiera says:

    biar betik..nak try nih..

  4. Ummi Hanie says:

    kak yanseriuss…hanya MENAIP blog ? hushhh kalo cenggitu teman suke bebenor ler…

  5. wowww… menarik nih… blh difikirkan…

  6. Mrs. Adz says:

    mcm best je..leh try ni..tapi memang betul dapt duit ke..

  7. Yan says:

    salam semua@e_da… awak join under saya ke?? tak perasan ler.. name sape ekk.. ape2 hal emel jek untapasir at yahoo.com yerk..zuhaini… saya baru sehari join.. tapi pakuda saya dah dapat pulangan berbaloi2.. hehemamamiera.. mane2pun bole join..Hanie.. yerpp menaip blog..zue… okMrs Adz.. betul ke duit masuk?? haiyaaa tu kan yan dah tepekkan statement.. klu tak caya.. jenguk dua2 website tu… ade tulis no acc yan.. dan compare dgn statement yg ade kat sini.. same tak no. nyer??

  8. NADI EDAR says:

    salam. bermnat. tp nk bt mcm mn

  9. CuTeMiUt78 says:

    eemmmm dik confuse ni… menaip melalui blog tu.. Rm 25 ke.. 20 hengget… eemmm nanti klu ada modal nak gak masuk yg RM 100 tu

  10. Liessa says:

    nak tanye..ni keje camne..ape yg kita wat narnye…taip blog??leh tak cite ckit…huhu…nak tau…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s