am not working anymore

wah kejap je dah masuk bulan mac

rase aritu baru je masuk tahun baru..
juz nak update yg aku skang kat uma
dah tak keje..
dah tak mampu nak menanggung beban keje
aku tak nak stress2
aku harap keputusan aku ni tak buat aku menyesal..
pasal skang aku takde income da..
aku cume bergantung dgn biz internet yg aku join jek..
aku tau abg mesti runsing
pasal kitorang byk tanggungan..
maafkan ayang bang…
insya Allah ayang akan carik alternatif lain tuk bantu abg..
well patutnye aku da ade tugasan..
aku patutnye up entry pasal contest seiras wajah.. bulan feb punyer..
dan beri ruang kat juri2 tuk wat pilihan mereka..
tp aku masih tak berkesempatan nak ngadap blog dan kumpul seme gambo..
insya Allah aku cube up kan arini..
dan by end of this week.. kite akan dapat top 5 utk setiap kategori..
perghh nampaknye contest ni dipelopori kategori bapa..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

3 Responses to am not working anymore

  1. CuTeMiUt78 says:

    salam dik… eemmmm sama la kita ya.. welcome to the club.. club sama2 tak keja…takpe la dik… insyallah ada rezeki lain yg blh menampung.. yg penting kita kena pandai cari dan usaha… kan..

  2. Ummi Hanie says:

    kak…welcome to the club ! club WAHM … jgn risau2 kak..rezeki d tgn allah..kami ni,lagi ramai tanggungan..alhmdllh Allah sentiasa berkati..mudah2an.. My 1st GIVEAWAY – menangi kaftan chantek !

  3. atty's says:

    kty doakan yang terbaik utk yan..pasti ade rejeki lain insyallah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s