AF8… bermula esok.

Yeah AF8 kembali!!!
klu ade yg rase AF dah suam.. dah jemu..
tp aku tidak..
selame2nye aku tetap akan jadi peminat AF..
wlupun penah p ujibakat AF 2 kali tp tak lepas2..
hahahaha..
Tiap kali AF bermula..
tiap kali umum peserta2..
aku mesti nak tau ade tak budak Johor yg tersenarai..
rase aku tiap2 tahun mesti ade budak dari johor masuk AF..
AF1 – Nija & Khai
AF2 – Zarina
AF3 – Mawi
AF4 – Haziq
AF5 – Fatin
AF6 – Toi
AF7 – Akim, Yazid, Sobri & Adilla
(errr ade lg yg aku miss ke)
Wlupun aku ske dan agak bias dgn peserta2 dari johor..
tp aku tak penah nafikan bakat2 dari negeri lain ok..
contohnye aku minat gak stacy… mila.. hafiz.. (eh apesal yg aku sebut ni seme jore2 eh…)..
eh ade lagik yg bukan jore.. aizat.. zizi.. aishah.. nadia.. marsha.. heliza.. dan ramai lagila..
Tp klu dilihat dari list kat atas.. boleh kata kebanyakan peserta dari johor masuk final.. especially yg laki.. klu pempuan byk yg terkandas di awal2 mgu lgk.. betui dak?
So tumpuan aku utk AF kali ni.. ofkos la Maulana… sebab dia dari johor.. huhu..
Nanti bile konsert or diari AF dah mula.. da dengar sore tiap2 sorang.. baru aku revise balik hehehe..
kredit gambar AF8 to http://www.murai.com.my

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AF :., .: Hiburan dan Drama :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to AF8… bermula esok.

  1. ct rahani says:

    mmg peminat setia af la akak nih.. sy mmg x minat.. asteruk pun x ader.. hehe..

  2. Yan says:

    alangkan nenek akakpn leh terpengaruh bile da ade esteruk.. wlupn da tertgl.. af4 baru tgk..raja lawak je dia tk minat.. pasal bodo2 kan diri

  3. Bila nak ujung barulah kami tengok…awal2 ni boring sikit sebab ramai sangat peserta.

  4. ~ Lady ell ~ says:

    wah..kalau owang nk update pasal af masuk je blog ko ekk.:)penah gi ujibakat 2kali?ko biar betul?mesti suara ko best sbb ko berani gi ekk.

  5. Yan says:

    ibu addin dan nasa – klu yan.. ske time ramai2.. sbb deri mcm2 cerita.. menari menuju puncak nmpak meriah atas pentas.. bile dah skit tgl 5-6 org.. deripun suram.. huhuell.. klu nak y plg update kene masuk blog2 yg glemer psl AF.. cam sultan muzaffar ke.. Joe Lee ke.. Juan ke.. sape2 la.. takpun masuk murai.com jek..yele/.. takkan yan saje nak wat citer.. tp seme tu awal2 dulula.. zaman Zahid ngan Mawi dulu.. pas tunang dah tak menyibok da p audition.. abg tak kasik hahahaha.. sore ala2 jek… tu pasal tak dapat hikhik

  6. CuTeMiUt78 says:

    ko memang peminat setia AF la dik…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s