aku mabuk senoneng

Arini aku p kedai tak bw laptop pasal ade qis..
ingat balik dari kedai tengahari td nak update blog..
tp terasa nak tido plak..
maka.. aku ngan qispun tido..
sempat mimpi lg tuh..
aku mimpi bawa kete..
walhal aku tak reti memandu dan takde lesenpn..
dan aku tak tau aku memandu tu ke mana dan kat mane..
tu kes arinila..
yg kes semalam plak..
bangun pg aku rase lemas pasal selsema..
abg bagi ubat ni

akupn makanla sebiji.. tak alas perot pn
pasal aku dah baca kat arahan belakang peket ni..
takde plak dia kata makan ubat lepas makan ke sebelum makan..
so bedal jekla..
abg dah warning kata ubat ni sangat mengantuk..
mula2 makan aku ok lg..
bole lg layan fb barang setengah jam
tup2 mata semakin lemah..
qis dah mmg tido lg..
maklumla awal pg lagi
tah cemane aku leh tertido balik..
aku bukak mata tengok dah kul 1030..
masih kelat lg mata..
aku tido lg..
1130 baru aku bangun..
tupn pasal pk..
nak masak.. anak aku nak makan..
saing2 plak qispn bangun time tuh..
tp yg jelas kepala aku masih senoneng..
smpai ke malam..
aku masih terasa mabuk dan senoneng2..
perghh kuat giler penangan ubat tu..
tp mmg cepat baik selsema..
abg kata klu sakit pale pn bole telan ubat tuh..
mmg bole telan..
tp nak menanggung senoneng tu mmg tak tahan.. hahahahah

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to aku mabuk senoneng

  1. Queen says:

    first time dengar senoneng…ekekeke….

  2. Yan says:

    laa mesti pk 'senoneng' tu sejenis makanan ke ape ehh

  3. Mak Su says:

    salam kenal :)oohh, mabuk ubat? alamak, maksu pun kalau dah termakan ubat yang ngatuk ni, semalaman seharian nantukkk jer, senonengđŸ˜‰

  4. ct rahani says:

    kak.. klu preggy leh ke mkn ubat tuh.. x der effect eh..

  5. Yan says:

    maksu.. selalu ubat batuk ngan selsema y wat ngantuk..ct… tah.. kat peket tu tak tulis plak tak sesuai tuk ibu mengandung..

  6. kakyong says:

    senoneng… tingat masa belajor kat melaka dulu ade gak dengor perkataan nih.. setelah berbelas2 tahun, baru ni dgr semula…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s