Menggegar & Menatap versi Qis

Kite kembali kepada stori pasal Qistina
anak dara aku nan sorang..
ape yg dibuatnyer bertenggek atas sofa tu?
ape lg kalau bkan berjoget..
sori gambo agak blur..
tak sempat nak capai kamera..
snap pakai henpon jek.
Lokasi : Ruang Tamu Umahku
Tarikh : 27hb Mac 2010
Masa : a few minutes sebelum earth hour
Layan video plak
Oh ya nak cite ms malam earth hour tu..
dah bergelap tu plak abg kata lapar..
nak makan mmg takde lauk..
cuma ade nasi ngan lauk sambal ikan bilis skit..
akupun tetibe sama naik rase kebulur…
sambil2 layan AF.. akupun ke dapurla..
pakai lilin jek beb..
suram2 gitu dapur sebab pasang lilin sebatang jek..
sanggup tuh demi earth hour..
tp aku rase sambutan tahun ni tuk kawasan aku
lebih baik berbanding tahun lepas..
klu tahun lepas ade a few yg bukak lampu
tp tahun ni.. ramai juga yg bergelap same ngan kitorang..
good job guyzz..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to Menggegar & Menatap versi Qis

  1. Queen says:

    saya tak boleh nak tutup lampu kereta….

  2. chumel jerk Qis joget… samela cam Airel… pantang dgr lagu menggegar dunia tuh… mesti joget tak hengat punya… tp btul2 mencuit hati bila tgk anak joget2 camtu kan Yan??

  3. Siti says:

    hehehe..jannah pun suka joget2 gitu..sabor jer la..

  4. Yan says:

    queen.. ermm tak boleh nak tutup lampu kete??? errr maksudnye camne tu?zue.. a'ah.. dia jarang joget sbnarnye selalu nyanyi2 je.. tp kebetulan malam tu keletah plak dia nak berjoget..

  5. Mak Su says:

    ramai yg dah aware :)oh ya, Yan, mekasih byk sudi kongsi pengalaman dulu tu dgn maksu🙂, nanti maksu share dgn anak2

  6. ct rahani says:

    sy kuar mlm mngu tuh.. tp umah mmg dh tutup lampu sumer.. kira sokong gak kan.. hiks..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s