NOKIA bukan COKIA

Walaupun dah bermacam2 brand henfon keluar skang ni..
tp NOKIA masih lg bertahan..
dia upgrade itu ini.. supaya setanding dgn brand2 hebat yg lain..
Aku sendiri bukanla pengguna tegar NOKIA brand
aku start awal2 dulupn ms tahun 2001 guna Ericcson T10 ke T18 aku luper da..
then baru aku bertukar pada NOKIA
pastu aku tertarik plak dgn SAGEM yg rase aku skang ni dah berkubur gaknye brand tu..
tak silap 2-3 biji juga SAGEM yg penah aku guna..
pasal aku suke sound dia..
then barula aku berbalik kt NOKIA semula..
korang macamane??
mesti korang lagi advance
pasal skang ni henpon2 seme canggih manggih..
aku masih terkedek2 lg.. 3G pn aku tak reti guna hak hak..
Oleh kerana skang ni aku da ade connection dgn henpon2 nih
so aku rase aku perlu amik tahu..
nak kene update ape siries terkini.. function terkini
taklah canggung benar bile orang tanye psl henpon
Ok klu korang nak support kempen NOKIA ni
KLIK SINI yerkkk
Yang pasti NOKIA bukan COKIA aaahh…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

2 Responses to NOKIA bukan COKIA

  1. Sitisifir10 says:

    uhuhuhu…kite guna CSL aje..kunun2 cinta barangan malaysiaraya😛

  2. ct rahani says:

    sy la pengguna tegar nokia.. dr fes hp smpai skrg masih setia ngan nokia.. hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s