sedar tak sedar

Tadi ms scroll blogroll kt dasboard ternampak entri pasal 1st eniversari blog sorg blogger nih..
time tu baru cam tersedar..
aku dah terlepas eniversari kt blog sendiri.. huhu..
klu x silap dlu start buka blogspot ni bulan 3
bile belek balik entri2 lame.. especially my fes entri mmg betul bulan 3.. 24hb Mac 2009
bole baca kt sini
Itupun fes 5 entri aku xde saperpn komen.. huhuhu…
tu tarikh fes entrila..
tarikh sbnar create blog ni aku x pasti..
biler view profile dia kta start blogging since Apr 2008.
cam pelik jerk pasal dulu aku guna blogdrive..
so setakat nih.. lepas setahun berblogging di blogspot aku dah post 319 entri
awal2 dulu mmg aktif..
rajin join contest sane sini..
rajin blogwalking.. smpaikn bile da ramai sgt follower da tak terjejak da semua..
blog merudum bile kt ofis block internet..
so x dpt jengah blog..
kt umah takde ms nak berblog..
pasal letih hari2 kul 11 mlm baru jejak umah…
skang ni cube nak kembali aktif..
tupun on off.. tgk kelapangan..
klu tak berebut lappy dgn qis yg nak tgk upin ipin..
dapatler aku guna..
nak blogwalking cume pada certain2 topik yg menarik saje..
dan juger blog2 yg da biase dikunjungi..
Jam skang ni pukul 4.44 pg
kenapa tak tido??
sbnarnye dah 2-3 hari aku tak berapa sehat..
batuk dan selsema… tp tak demam..
berjangkit dr qis yg demam selsema plus batuk..
bile mlm mulalah panas kemain..
siang dia elok.. bole main2..
klu da batuk2 tu mesti muntah..
siang tadi abg cek-cek.. upenye qis nak tumbuh gigi baru..
gigi taring dia mmg dua2 belum tumbuh..
skang baru nampak putih2 tp sebelah jela..
yg bagusnyer qis nih..
dia takkan susahkan ummi dia 24jam
ade ms dia nak abbi dia yg layan dia..
garukan kat mane gatal..
buat susu..
klu dia mintak abbi.,, means cume abbi yg bole buat..
so tugas aku cumer jerlum air kt bdn dia..
sbbnyer qis tak suke aku basahkan kain.. letak kat dahi ke ape ke..
even cool feverpun dia tak suke..
yer yer aku tgu dia nyenyak tido baru letak cool fever tuh//
tp lepas sejam dia sedar ade menatang tu kat dahi dia..
terus dia tanggalkan..
mmg dari baby lg camtu.. payah tul! hehehe
dahtu nape plak aku tak tido eh…
ermm pasal aku sakit pale skang nih..
awal2 tadi qis tak berapa nyenyak sgt tidonyer..
jdi akupn kejap jaga kejap tido..
skang ni dia da nyenyak…
aku lak yg pening..
so dari termenung… bek layan blog kejapkn..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: aku punye hal :., .: blog n entry :., .: Memori :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

3 Responses to sedar tak sedar

  1. U-jin says:

    sama ler x ingat pong bila bukak blog.kene tgk 1st entri…wahahaha

  2. kakyong says:

    dah 1 tahun ye yan.. xper terus kan berblog.. kakyong pun tengok angin gak nak blogwalking nih.. kdg jalan touch n go jer.. kalo angin okay, rajin le tinggalkan komen.. kalo blogwalking dgn aliya @ anis,.. hmm, xde le nak tinggalkan komen..bila due ni?

  3. ct rahani says:

    alahai ciannya akak.. smga akak n qis cpt sembuh k.. amin..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s