terima kasih sayang…

Nak ucap thanx pada semua bloggers/ mummies yg wish kesihatan kami..
Alhamdulillah..
semalam aku n abg dapat jengah qis.
She’s fine now..
buleh ketawa..
buleh main..
takla cam kelmarin asik nak baring jek..
dia nak peluk aku..
Bukan ape..
mase dia sakit aritu..
dia langsung tak nak dekat ngan aku..
kecik ati weii..
dia asik berpeluk ngan nenek dia..
aku sentuh skit.. dia marah..
aku tak merasa nak peluk dia..
sedey…
aku datang hari2…
siang dan malam..
tp anak yg dikasihi tak mau dipegang..
pandang pun tidak..
Aku terpk jugak kenapa??
is it because im preknen??
yeler.. kata orang.. klu kite peknen..
anak tak suke kite..
means dalam perot ni same jantina dgn dia..
sape sokong statement ni?

Next week dah 28mgu..
lambat lagipun nak deliver huhu..
tp preparation tuk sambut baby baru ni belum ape2pun lg..
p/s : batuk aku masih lum baik..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to terima kasih sayang…

  1. atty's says:

    kadang betui gak kata org tu eh yan..kty ade dgr..gak pasal tu..alhamdulillah ..qis dah sht

  2. Siti says:

    Alhamdulillah..semoga Allah berikan kesihatan yang berkekalan buat Qis.

  3. mamamiera says:

    kasih di terima.. ;)syukurlah qis dah sihat..zai rase qis jauhkan diri ngan ummi nye sbb dia jarang bersam dgn umminye, sbb nenek dia yg bela kan.. lg 1 betul jga kate org2, kalo bb dlm perut same jantina, dia mmg cam xmau dekat ngan mommynye.. tp betul ke yan bb girl..?

  4. MAMASYAZA says:

    semoga yan n qis cepat sembuh

  5. Shima Shukor says:

    wah kak yan peknen… congrats..kite tak tau pun kak yan peknen umtil i found these statement in your blog :……fikiran mula meracau mikirkan tula satu2nye anak aku skang..mmg aku sedang mengandung…….." and "…..uma mak kat tingkat 3..dgn aku yg sedang sarat ni……."Pasal perangai Qis tu… mmg la kite lom ada anak tp orng selalu ckp kalu kite peknen mmg anak tak suka kite or diaorng buat perangai. Apa2 pun Kak Yan sabar tau.. tu sbb pembawakan budak…Anyway, congrats tuk Kak yan…

  6. Yan says:

    kty – tuler orang2 tua kata camtu… Siti,.. terime kasih bebanyak sitimamamiera – ermm ekceli qis bukan nenek dia bela all the time sbnarnye.. cume bile sakit ni jek kami terpaksa tinggalkan dia kat sane.. selalunye dalam seminggu semalam dua jek dia tido sane..kak su… maceh kak su..shima.. hehe laa baru pasan eh… nasib akak lum deliver.. klu tak mesti shima lg terkejut tau2 akak bersalin kan?

  7. ct rahani says:

    syukur akak sekeluarga dh sembuh.. musim penyakit nih riso kan kak.. nak2 ngan H1N1 yg makin meningkat kt johor.. nauzubillah.. mintak2 dijauhi dr kuarga kiter.. amin..

  8. CuTeMiUt78 says:

    oopsss… nampak bebenor la.. akak ko ni dah tertinggal keretapi… alkisahnya.. ko pregnant ya dik… awat la tak beritau.. lupa la akak la tu..apappun tahniah la.. qis dah nak dpt adik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s