Go MAULANA Go!!!

Dari hari ke hari minggu ke minggu..
aku nak update pasal AF…
tp asik tak berkesempatan jek..
nak review konsert rasenye dah 4 konsert berlalu..
Mmg betul la bagai dikata..
AF8 ni boleh kata yg plg worst la dalam sejarah AF..
byk student lambat progress..
cume maulana yg outstanding..
dan jga adira.. especially last week ms nyanyi lgu kampungku ‘seri mersing’..
ain – on n off..
shahir utk last konsert.. ramai yg ske..
tp aku tak.. mungkin aku tak selesa bile lagu ‘anggapanmu-ziana zain’ dinyanyikan org lelaki..
macam jugak lagu ‘aku cinta padamu – ct nurhaliza’ nyanyian semula jamal abdillah..
aku byk layan deri..
hari2 mesti nak layan deri..
even da layan deri semalam..
arini still nak tgk lagi deri yg same..
dari dulupn aku mmg ske tengok deri..
tgk gelagat budak2 ni dalam kelas..
cume dis year.. part bercinta tu cam lebey2 plak..
part adira ngan motor ‘bibot’ tu pn aku tak gemar..
tah pape tah..
dgn motorpn feeling tau..
last week fahrin ahmad datang..
tp kenapa untuk farina??
bawak bunga bagai….
mencikkk!!
and last week takde penyingkiran??
huh! pesal lak tetibe takde penyingkiran..
kan bagus kuarkan jek si farina tuh.. eeeeeeeeeiii
Tak kesahler budak2 AF tahun ni menjadik ke tak…
pasal da berlambak pn artis kat mesia ni..
so macam tahun2 sudah gak..
layan AF sekadar wat cuci mata..
dan hiburan ujung minggu..
sori NO afundi from me..
Ader tgk MENTOR???
hehehe sesi ujibakat mmg betul2 wat aku gelihati.
byk jugak yg frust smpai nangis2 nak maki hamun kat luar..
‘kak ziana zain no. 2’ pun datang..
mmg tak leh lupa la mamat ni.
coz mase audition AF last year dia ade mai.
bile tau this year mentor ade ziana zain.. dia datang jugak..
tp sayang… dah terlepas umur..
Alfatihah… utk arwah achik spin..
aku lum sempat nak wat entry khas utk dia..
nanti ade ms aku wat..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AF :., .: Hiburan dan Drama :.. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s