Warna Warni

aper ni??
nilah Rupa baru one drop perfume.
Dah lame juger aku tak bercerita psal biz aku nih..
since da sibok ngan kedai..
ODP pun aku dah lame tak re-stock
smpai tak tau ODP dah ade produk baru dan rupa baru
well bg mereka meminati minyak wangi keluaran ODP
buleh singgah kt blog aku yg ni http://mayaqarmylaonthenet.blogspot.com

jemputla singgah yerkk klu sudi..
tengok2 jekpun takpe huhuu

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: my biz :.. Bookmark the permalink.

5 Responses to Warna Warni

  1. elly hamzah says:

    salam yan, best ker bau one drop perfume ni?kekal lama ker?elly ngan en suami dh lama cm nak try, tapi x sempat2 lagi..kekekeke..bley beli ngan yan ler klo gini..

  2. MAMASYAZA says:

    botol baru nampak cam lebih menarik, tertarik, tp akak blom nengok lagi botol kalerful ni dijual kat tempat akak

  3. Mak Su says:

    selamat berjaya dalam perniagaan🙂

  4. Yan says:

    elly… so far kite jual one drop ni takde plak yg komplen.. cume dalam stu box tu ade 8 botol.. bukan semenye sedap bau.. tp bergantung kt deria hidu masing2 sbnarnye.. ade orang kata sedap.. ade yg kata tak.. kalau ikutkan bau dia bule tahan 8 jam..kak su.. yan sendiri even menjual lum pegang lg box yg terkini nih.. tp ade nampak kat kedai2.. n kat majlis tunang member.. dia guna wat hantaran.. cantekk..mak su… tq..

  5. wismilax says:

    COOL NEW LOOK…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s