sambal terung cilok kakty

Untuk pengetahuan korang..
aku festime masak sambal terung ni..
ape tidaknye makan pun dulu tak penah
baru ni jek belajar makan tau..
semalam duk pk2..
apela aku nak masak nih..
terus terdetik nak masak terung..
terbayang2 entri kakty masak terung..
smpai uma bukak pc..
masuk blog kakty..
jumpepun entrinye
tp tu sambal
qis x mkn
so msk udang nila ngan sayur kacang khas tuk anak dara..
ni tinggal separuh..
lupa nak snap awal2..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: yummy yummy :.. Bookmark the permalink.

9 Responses to sambal terung cilok kakty

  1. atty's says:

    adoi yan ..kty tengok ..jadi lapo.hah..huhuhuh..

  2. Queen says:

    ahaha.samela..terinspirasi tgk terung kak ti..saya nakbuat pun tak terbuat lagik…

  3. ibu_umairah says:

    hadusssss seleranyaaaaa……tengok sambal terung itu…….yummmy

  4. Diamilikku says:

    terbaikkkkk lah sambal terung…memang sedap ahhh makan nasi panas2 ngan sambal terung

  5. tun~teja says:

    yan, terung ni angin. masa pregnant ni jangan makan banyak sangat tau. tapi yang orang tak bagi makan tu laaa teringin nak makan sangat kan kan kan. skrg nih teja baru pas bersalin. lagi la kena pantang makan macam-macam..

  6. Mak Su says:

    saya tak makan udeng, tapi anak2 saya suka tu, esp w… ngap ngap ngap

  7. rynas says:

    sedapnya terung yg dibakar kemudian dituang sambal atasnya..perghh

  8. MAMASYAZA says:

    anak2 akak pun suka sgt kalo akak masak sayo kacang+udang tu..laju aje depa makan, tambah2 kalo ada ikan goreng

  9. Yan says:

    kakty… hahah inspirasi dari akak jugak tuhqueen – dia klu plan2 mmg tak buat.. on the dot beli bahan balik terus buat baru yer..ibu umairah – slurrrrppppppppp hehheediamilikku – yeke camtu?? kalau tak panas tak kick eh.. hehetun teja – owhh tak tau plak terung ni angin.. pasal mmg sblum ni tak penah makan.. hubbypun tak tau..maksu – anak kite.. reti makan udang.. tp sotong failed!rynas – terung bakar pulak dah?? lgla den jakunkaksu – qis sblum ni ske ngan sayur kacang.. tp bile letak udang.. dia makan udang je plak.. kacangnye tidak..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s