Finalis Contest Seiras Wajah Musim Kedua

Kategori Ibu & Anak

Kategori Bapa & Anak
Well pasal cadangan tuk pilih pemenang melalui undian tu..
rasenye ade yg salah sangka..
coz itu cume untuk kategori baru yg aku bercadang nak wujudkan..
iaitu kategori pasangan seiras popular..
untuk pemenang sebenar contest ni still melalui penjurian..
Juri akan memilih top 5 dari senarai 14 finalis diatas untuk kedua2 kategori.
So harap benda ni clear..

Aku masih lum putuskan lagi untuk teruskan niat tuh..
Mungkin jadik mungkin tidak..
tp kategori baru ni khas tuk Finalis sajela yer.

Apa2pun sekalung tahniah kepada kesemua 28 finalis ini.
Nantikan result top 5 dalam beberapa hari lagi (not sure bergantung pada juri)

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

8 Responses to Finalis Contest Seiras Wajah Musim Kedua

  1. WaRdaH says:

    XSABAR NI NAK TAU RESULT….MUDAH-MUDAHAN BERTUAH BATRISYA N AYAHNYE..HIHIHIHI

  2. mamaiman says:

    wahh..terkejut nengok iman & ayah dpt masuk finalist..moga2 ada rezeki top 5 seterusnya grand prize..amin…

  3. Queen says:

    yeay..yeay..yeay…sangat heppi…zakwan sama abah dapat masuk final….pergh..heppi..hepi…mudah2an dapatla menang…amiinn…puh…puh kiri..puh kanan..puh 360darjah…foooooouuuuuuuuuhhhhh….ehehehheeh

  4. Siti says:

    tahniah pada finalist.

  5. aiDieNa says:

    Siapa lar yg menang agaknya kan?? Hehehe

  6. Mummy says:

    semoga batrisyia leh menang…

  7. kakyong says:

    amboi.. hebat2 belaka nih…harap2 ade lah rezeki… ;)gud luck utk semua finalist

  8. mamamiera says:

    alhamdulillah.. terpilih dlm finalis zai ngan miera.. harap2 bertuahlah dlm top5 pule..semua pon seiras..pening mate juri2 nih..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s