Yang Dinanti – Top 5 Seiras Wajah (April)

Contest Seiras Wajah dahpun masuk bulan terakhir.
Kata Sepakat pun dah dibuat.

Bagi yang tak terpilih
jangan berkecil hati
ni semua adat bertanding
seperti jugak aku, join contest orang lainpun tak penah menang huhuhu..
Bukan rezeki aku..

Okla tak nak menceceh banyak..
Ni dia Top 5 seperti yg dijanjikan..

Men bunga api dulu…

Sedia…………….

TADDAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Harap semua berpuashati..

Tahniah kepada yg terpilih..

Lepas ni kite akan gatherkan ngan Top 5 – Februari & Top 4 – March, untuk memilih pemenang utama.
Wah makin susahla nak menjuri nih…

Jangan lupa..
Hadiah diberikan kepada FINAL TOP 5.

Setuju atau tidak klu tambah satu kategori… iaitu kategori paling popular?
tapi yang ni pakai undi punyer..
klu setuju kasi angkat itu mouse.. hehehe
tapi hadiah mau kasi apa yer..
owh takpe.. nanti aku bincang n refer ngan pihak penyumbang.

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Winner :.. Bookmark the permalink.

15 Responses to Yang Dinanti – Top 5 Seiras Wajah (April)

  1. elly hamzah says:

    erm..x sabar nk tunggu, kot ade rezeki..hehehhe, apepon kenalah TUNGGU kan???

  2. ♥MAMA♥ says:

    wahhh kategori paling fofularrr?menarik gtu (wpun kite x fofularr manapun,huhuu) kite ok2 je,tpulang la pd yan sbg penganjur kn😉

  3. Siti says:

    tahniah pada yg terpilih.🙂

  4. Me_Lina says:

    bestnyer ada category baru…

  5. JuNe says:

    salam….ahaks…tak sangkanye dapat gak alya ngan ibu dapat top 5…hehehehe humang aih ada kategori baru neh…fofular ke kita nanti cik al???haiyooo….xsabar nak tggu…lallalalaap/s : cik al nik name alya kalau dia malas menyahut kalau panggil dia alyapape pon juta2 ribu2 bilion2 terima kasih tuk pengajur…love u muaxxx

  6. Salam..Tak sangka kita terpilih..Thx Yer..🙂

  7. alhamdulillah…ahmad dan bapak dpt masuk dlm top 5. thanks ye para juri =) aini ni br je try2 masuk contest. best gak ada kategori br tu…bole2…MaMa aHMaD @ kamisatukeluarga.blogspot.com

  8. Queen says:

    go baby zack go…ucapkan YA kepada zakwangggggggg…..go kwang kwang….go…

  9. Diamilikku says:

    wahh alesha ngan ummi terselit di sini…alhamdulillah….rezeki masuk top 5 top 10 je minggu ni…harap2 sangkut le rezeki nak menang…amin…thanx yer…

  10. uiks..ada gak ni..thanks juri..pes time ni

  11. kakyong says:

    Yan,tahniah utk yg terpilih…yg part undi tu –> pendapat kakyong memang tak setuju la, dulu pun ramai komplen kan.. yerlah buat blogger yg tak ramai kawan tu, mesti tak sonok kan.. yg ramai kwn tp tak nak undi pun akan buat kita jd tak sonok… so pokoknya undi ni TAK BEST la… huhuhhhh…apa2 pun bergantung pd penganjur & at least peserta ade masa yg cukup utk buat 'promosi'…😉

  12. Ain says:

    salam yan,cuba yan double check top 5 kategori ibu dan anak….pict. yang pertama (sarah ngan mama)…. pict. tu tuan empunya bukan sarah ngan mama….thank you yan….gud luck untuk semua peserta…

  13. CuTeMiUt78 says:

    wah…dah keluar result ya… akak tak de rezeki nak menang contest ni

  14. yey alhamdulillah hamzah dan papa masuk top 5… pendapat saya, kalo buat undi tak berapa best la…. ye la kalo tak glemer… tak menang plak… lebih adil kalo penganjur jer yang pilih pemenang…. sian pada yang tak glamer walaupun gambarnyer cun… ini pendapat ajer… harap jangan marah ek.. tq…

  15. aiDieNa says:

    Suratan atau kebetulan.. tiga org Alyaa.. terpilih ke semifinal.. ahaha.. one is mine.. Alhamdulillah.. mekasih kepada juri² yang memilih…😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s