Nak Umum Pemenang Contest & Contest Baru Lagi.

Perhatian untuk Finalis Contest Seiras Wajah.
Mesti ke 28-28 pasangan parent & anak ni tengah berdebar2 menantikan resultnyakan.

Dun Wori pengumuman akan dibuat ESOK.
Aku tak dapat janji lagi tengahari atau petang, tengok availability laptop ni..
Kalau Qis tak tengok Upin Ipin, bulehla aku upkan cepat2 result tu.

Satu lagi pengumuman,
aku nak wat contest lagi..
Contest ni terbuka untuk semua
tak kiralah korang dah ada anak, takde anak, dah kawin ke belum kawin ke..
ada blog ke tidak ke..
yg penting kesudian korang join, meneka & memberi idea.

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nak Umum Pemenang Contest & Contest Baru Lagi.

  1. ♥MAMA♥ says:

    contest baru lg?waaaaa.berbaloi2 ni😉

  2. eRiNsZ says:

    kali ni.. sayer musti tidak ktnggalan lg.. sayer mau juinnn

  3. kakyong says:

    rajin nya Yan buat contest…berdebar gak menanti keputusan nya…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s