Hotlink Promotion!! HOT TICKET on sales…

Hotlink skang tengah ade promotion..
sempena musim bola nih..
Penjualan Hot Tiket yg berharga RM8 & RM15
tp ni bukan tiket nak tgk bola ke ape eh..
ni kire cam topup
khas tuk pengguna2 prepaidla yer..
Yg macam baju ni harga dia RM8
tp jgn salah paham..
dia tak kreditkan akaun korang ngan kredit RM8
tp dia dah convert jadi 50 minit call & 100 sms..
juga pakej trivia sms bola sepak
pakej trivia ni aku tak sure ape..
mungkin dia akan send sms tentang perlawanan bola sepak utk aritu atau resultnye kot..
Yg ni plak harganya RM15
untuk 120 minit call & 300 sms..
klu orang yg rajin call & rajin sms bolehla guna hot tiket ni..
lebih berbaloi sebab pakej ni boleh diguna pada bila2 masa dan kemana2 rangkaian..
tidak terhad tuk same2 hotlink
nak call ke digi bole, celcom bole, u mobile bole
ratenye same..
Klu beli Hot tiket RM15 tu…
boleh dapat poster player2 nih..
gambar ni 3D tau..
Yg ni lak poskad percuma tuk yg beli hot tiket berharga RM8..
pun same 3D.. tu pasal ade poskad yg korang leh nampak bendera.
ade yg nampak gambar player..
Ni lak schedule game..
tp percume hanya tuk yg membeli hot tiket RM15 tuh..
Last but not least.
Tshirt Hotlink.
PERCUMA juger!
tp untuk tuan kedai saje.. hehehe

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: kesah kedaiku :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hotlink Promotion!! HOT TICKET on sales…

  1. atty's says:

    CANTIK TSHIRT TU ..

  2. Mak Su says:

    wah, utk peminat bola kira meriahlah… maksu tak minat, huhuhu

  3. besar betul penangan bola ni…semuanya tentang bola…..

  4. CuTeMiUt78 says:

    eemmmm ada gak ternampak pasal ni..eemmm berbaloi ke.. klu dah habis blh digunakan lagi tak… cam best je nak guna.. sms akak detail pasal ni..klu dpt t-shirt tu.. ok gak..

  5. ~Kmar~ says:

    tumpg tnya, mmg talktime & sms tu boleh guna untuk call/sms ke semua rangkaian ke. sbb saya byk jgk deal dgn orang rangkaian bkn maxis.

  6. Yan says:

    kty… a'ah kain jersi..maksu.. klu yg peminat bola teruja la nk beli psl dpt poster bgai.. klu yg tak minat.. tak kesah.. tak amikpn poster free tuninie.. dah sampai musim dia.. berebut2la promosi pasal bola kunun..kak rina.. benda ni guna dalam ms seminggu je kak.. klu tak abiskan dia burn.. tshirt ngak buleh.. bukan utk dijual atau diberi percuma pada customer..Kmar.. yer.. utk seme rangkaian dalam mesia kecuali fon umah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s