Sape Mail???

Ni hanyalah sedikit sketsa abbi & anak daranya, Qis.

Abbi : Qis tau nama abbi?
Qis : Yul Nijai ( Hairul Nizal)
Abbi : Nama ummi?
Qis : Uma Yati ( Nurmayanty)
Abbi : Name qis?
Qis : Diam..
Abbi : Nur….. (tunggu qis sambung)
Qis : Nu icha qistina!! (Nur Anesha Qistina)
Abbi : Name baby?
Qis : Mail!!!
Abbi: Mail???? (terus tergelak2)
Aku yg masa tu tengah berteleku kat meja mengadap pc pun leh tergelak same.
even bile2 masa teringat pun aku mesti tergelak.
Korang tau ke sape mail yg qis maksudkan tu?
kalau tengok upin ipin.. korang mesti kenal watak ‘Mail’ kan?
akupun tak tau dalam banyak2 watak tu nape dia pilih mail..
adeh!
 

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: Apa yg lucu sangat tu? :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

7 Responses to Sape Mail???

  1. Queen says:

    senang sebut kot..ehehhe

  2. Diamilikku says:

    qis mcm tahu2 je adik dia tu lelaki…hehehhe..satu petunjuk baru nih

  3. CuTeMiUt78 says:

    aahhaakkss…. qis minat kat mail tu ya

  4. Yan says:

    Queen.. tak komersial langsung.. hahahahadiamilikku.. dalam cite upin ipin tu yg menyerlah watak budak2 laki jek..kak rina.. kadang tanye gak kat dia.. qis suke mail?? dia jawap.. "iyer.."

  5. sweetfiza says:

    klu dpt babby boy kna ltk nma mail la tu yerk …he he he …x pun nma dlm srat branak lain …nnti pnggilan jadi mail plak … : )

  6. besar nanti akan jadi CEO kat malay MAIL kot…. huhuhuhu

  7. Yan says:

    fiza.. owh wat name manja eh.. manjernyerr..atok.. AMIN… hehehee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s