Saya dah BERTUKAR!!!

Korang taukan dah ade new design/template kat blogspot nih..
dah berapa hari jugak benda tu appear tp aku tak usikpn..

Aku benarnye da lame nak tukar template..
tp tak sempat2 lg..
dah alang2 blogspot dah sediakan ni senangler skit..

godeh punye godeh..
niat ati nak wat simple2 jek mulanye..
sekali terjumpe lak background cam baby2 nih..
aku tak pk panjang trus amik..
yelah tengah mood nak terima orang baru nikan..
huhuhuu…

Blogroll pun aku dah tukar..
utk mereka2 yg sebelum ni ade dalam list..
tp skang takde..
mungkin sebab takde widget follower tuh..

sblum2 ni mmg susah skit aku nak ikuti update kawan2..
sbb kene get thru dashboard dlu baca update bg mereka2 yg aku dah follow
sedangkan list dalam blogroll tu lak len..
malas pulak aku nak add satu persatu..
so skang ni aku letak dlm blogroll tu seme yg aku follow..
abis cite!
makan seharian jugak, ari jumaat lepas
aku blogwalking hampir kesemua blog dalam blogroll aku tuh..
cume yg aku dah konfem2 follow je aku tak masuk..
yg mane aku tak sure.. aku tekan jek balik ‘follow’
sape yg takde… aku siap mintak derang buh..
klu boleh aku tak nak kehilangan semua kawan2 tuh..
tak kirela derang betul2 follow aku ke tak..
sbb insya Allah aku yg akan singgah ke blog derang bile ade update..
so klu nak aku singgah…
selalu2la updet..
(ceh macam byk masa sangat aku ni)

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Saya dah BERTUKAR!!!

  1. CuTeMiUt78 says:

    a'ah.. akak pun perasan gak.. tapi klu kita download kan new template ni.. semua widget2 kat blog tu hilang tak yan.. ?? klu tak hilang.. nak try gak la

  2. Yan says:

    akak buleh cube try dulu.. jgn save/apply to blog..sbb mula2 kite tak reti… kite try2.. then baru paham cara dia..tgk2 takde ape yg ilangpn..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s