Bznyerrr sampai miss Checkup..

Entri ini adalah auto publish.
Skang baru jam 844 pg..
takut kang sebok tak sempat nak up new entri
so aku create skang..
sambil2 ni tengah dengar bacaan2 ayat suci dari blog zana
tengah2 peknen ni elok dengar ayat2 suci..
selama ni asik dengar lagu2 jek aku nih…
tambah menyedihkan.
ms peknenkan qis dulu aku dapat khatam AlQuran
tp kalini aku takde masa nak menyentuhnya
sempat baca satu juz jek..
dek kerana kesibukan berada dikedai..
mane nak mengemas rumah, basuh & sidai baju
lipat kain, masak, urus anak..
ah banyak sungguh alasan.

Aku aritu (las week) dah termiss checkup sbb kejadian abg eksiden tukan..
sepatutnye arini aku p..
tp aku cam terlupa nak ejaz masa
so arinipn aku tak p..
mesti bising misi klinik gomen tu kan..
klu aku tak nak p klinik gomen..
trus continue checkup kat klinik biase… buleh tak??
sebab skangpun da dekat tarikhkan..
berapa standard rawatan tuk ibu mengandung biasenye eh..

Kerana terlalu sibok di kedai
sampai adiahpun aku tak pos2 lg..
hampir terlupa yg aku ade janji this week nak pos..
bile yerk aku nak ke pejabat pos?
adoyaiii….
kang dah bersalin lg takde ms..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bznyerrr sampai miss Checkup..

  1. jangan abaikan kesihatan…..

  2. notti netti says:

    bagus pregnant dengar ayat2 suci…aku peknen dengar music rock lagi isk isk isk insaf

  3. i_sofia says:

    boleh continue check kat klinik biasa. bawak buku merah tu, ada stgh klinik nak tgk buku merah , ada stgh x tgk pun. harga – kalau scan, mahal sket, dlm rm70 camtu kot. slalunya first time pegi doc akan scan sbb dia nk recordkan detail baby dlm perut tu.. tp still ikut klinik la. jgn abaikan kesihatan yer.. kalau bz mcm mana pun.. ingat baby lam perut tu.. sian dia.. huhuhu

  4. Yan says:

    atok… otey!! dun worinotti netti… selalu duk dengar lagu2 budak AF.. patut dari awal dulu amalkan dengar ayat Quran ye taki sofia.. camtu eh.. ok thanx..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s