unique visitor pecah rekod.

memang teruja giler semalam..
bile tgk unique visitor lebih 100..
yer.. ni kire pecah rekod tau..
aku tak penah dpt unique visitor lebey 100 selama nih..
mmg tiap mase aku jengah nuffnang punye analytics..
dan selalunye mmg payah nak capai 100
dapat 90 tu dah kire banyak dah..
nak kata semalam punye entri meletop sangatpn tidak..
juz petang jekla entri pasal upin ipin original tu je kot gaknye yg wat ramai visitor..
analytics diatas ni sampai kul 7 jek..
klu tgk rekod sebenar tuk semalam.. total 147
besh besh besh… 
time kasih wat semua yg singgah..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

5 Responses to unique visitor pecah rekod.

  1. wahhh bagus-bagus….. unique visitor saye dah lame merundum… mood blogwalking takde…idea nk update pn xde…. apapun, keep it up….

  2. wah..ramainye visitor..makin meriahlah blog ni ngan buffered pasni..hihi

  3. atty's says:

    TERUSKAN BERBLOG YAN ..hehhehee

  4. nadnye says:

    oklah tu yan.. keep it up

  5. kakyong says:

    tahniah yan..kakyong tak penah lagi cecah seramai tu… kalo hari2 yg kakyong rajin blog3alking., effect selalunya teh next day.. baru la nak cecah 100.. kalo 2,3 hari tak blogwalking… paras 50 pun susah… heheh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s