Meksis Berukben problem ke?

2-3 arini aku ade problem nak online..
kejap ok kejap plak kondem..
nipun dah 2 kali aku taip entri ni..
tadi penat2 taip tak leh save..
bengang tul..

Nak kata tak bayar lg..
dah bayar dah..
akaun pun da renew

Last week agak slow jugak line..
pasal penggunaan dah lebey 6G..
tp still leh online..
weekend aritu cek akaun.. dah masuk buku baru..
tp nape cam siput gak jadinye?

Sape2 lagi guna meksis berukben??

Dek kerana kebosanan petang semalam
langsung takleh connect
aku layan gem kat pc jek

game carik barang tersembunyi
berejam jugak aku melayannye..
tension takleh online huhuu..
Mujur semalam aku dah wat siap2 entri autopublish tuk petang..
cumenye tak pat nak blogwalking jekla..
nipun aku wat autopublish..
so pasni plan leh blogwalking
tp malangnye tenet ni dah mula on & off

sengal tul..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

8 Responses to Meksis Berukben problem ke?

  1. dolu pernah gak guna meksis…. tp hancus…. ntah le… agaknye meksis ada prob kot….

  2. mamamiera says:

    yan, zai bela beruk biru.. celcom..emm, 2 3 ari lps selcom pon same..slow melow.. tp rini ok plak..

  3. Yan says:

    tok.. yeke tok??? yan baru lg ni beli meksis ni… sejak yg promo Rm48 sebulan tu..zai.. dulu yan pakai gak celcom.. pastu tutup pasal line dia kat sini.. slow amat.. pakai meksis ni ok.. tp tak taula sejak 2-3 arini datang songeh dia

  4. CuTeMiUt78 says:

    oh.. ko guna maxis ya.. napa tak apply streamxy je.. lagi lancar perjalanan tenet tu.. klu ada tipon umah.. roger2 akak k

  5. Yan says:

    kak rina.. kat rumah mmg pakai streamyx.. berukben ni pakai kat kedai.. kat area scitentex ni P1max yg bagus.. tp kalau bawa berjalan balik kg ke p1max takleh pakai punyer.. tu yg daftar maxis.. since celcom klu tempat ade 3.5G bru laju

  6. 10 says:

    dulu penah guna yg celcom dan maxis… sungguh x puas ati… last2 guna stimix ja… dah x sakit hati…pada kak yan… bawa2 bersabar ya…

  7. Yan says:

    huhu akak ok2 jek… mmg tengah sabar.. huhuu

  8. firahadifa says:

    ahahaha.. i pon suke taww game nie…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s