Saya sudah ada nama PEMENANG!!

Sungguh sempoi petang2 hari ni walaupun ujan lebat.

Tp entri aku ni pendek jek sebenarnye..
juz nak inform yg aku dah ada nama pemenang..
untuk Contest Suka-Suka Teka Baby..

Saringan 1 :
Peneka Baby Boy sahaja diterima.

1. Mummy
2. Diamilikku
3. Erinsz
4. anin
5. Shima Shukor
6. suziey
7. cutemiut78
8. Umidanish
9. ct rahani

Dan nama yg kami pilih ialah :

—–

——–

———–

—————

Muhammad Akif Qushairi 




Dengan ini pemenangnye tak lain tak bukan..
anin
Tahniah kerana mencadangkan nama ini.

Hubby pening nak pilih name yg terbaik as pemenang..
katanya berbelit2 nama anak2 sekarang..

Penyudahnya, hubby suh cari nama lain untuk baby kami.
sangat cerewet tau… nak ikut dia jek..
kata aritu klu baby boy.. aku yg pilih name.. hehehe..

To : Anin.. emelkan detail awak seperti nama, alamat & topup line ape yg diguna (celcom, digi, tunetalk atau maxis) kat untapasir at yahoo dot com

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Winner :.. Bookmark the permalink.

11 Responses to Saya sudah ada nama PEMENANG!!

  1. 10 says:

    tahniah pada yg menang…

  2. Ummi Hanie says:

    nape nama Hanie xtersenarai ekk…huhuhu…teka bby boy tauu…xpe belum rezekixkisah sgt pun…sedap nama bby boy tu

  3. Yan says:

    Hanie… akak dah cek balik… hanie kata naluri kata baby gurl…

  4. anin says:

    heee.. terima kasih..uish tak sangka..nnti sape2 nak mintak anin cdgkn nama anak lagi..sila la roger ye..heheheh…sukenyeee..smga baby sihat dn menjadi penyejuk mata ibu dn ayahnyaaaa serta kakak yg semakin comel ituww

  5. eRiNsZ says:

    wah daku tewasshik hik hik congrat utk yg mnangand slamat menseraching nama baru..ader cdangan~ tp kalo mr jep i sure rejectPERWIRA hehehehe

  6. Ummi Hanie says:

    opss…ye ke k.yan…adehh…sendiri dah konpiussemenjak dua menjak ni memori hanie lemah sket arr…

  7. wah..dah konfem boy yek..bestnye bakal dpt sepasang anak..=)nway, sedaplah name tuh..nape hubby yan nak search name lain..hehe

  8. Yan says:

    erinsz… PERWIRA??? wahh perkasanya namelily.. a'ah dia nak search name len.. kitepun dah pening da nak carik2.. dia masih tak puasati.. dia nak makna yg betul2 bersesuaian..

  9. wana says:

    wallaaa.. tgk nama utk saringan ada nama akak… tapi tak terpilih tuk pemenang kan.. tahniah tuk anin…

  10. CuTeMiUt78 says:

    oopppsss… terguna id member la plak.. wana tu td akak la dik..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s