Birthday balloon..

Sakit jiwa melayan maxis berukben kat kedai..
semalam aku online rasenye dan update satu entri jek..
blogwalking 2-3 blog
pastu dah…
sengal giler…
ilang mood terus..

Aritu mmg dah janji ngan qis..
arijadi dia nak beli belon2..
carik2 kat tesco tak jumpe
ms beli kek kat secret recipe
adela jumpe belon2..
tp upenye lepas tiup kecik2 jek belonnya
owh gambo kek takde..
pasal aku tak suke kek secret recipe..
aku nak bli kek kartun2.. tp takde..
sudahnye kami beli kek 1 piece jek..
hajat ati aritu nak tempah kek upin ipin thru online
tp tukang buat kek tak pat deliver ke tempat aku
tempat dia jauh nun kat skudai..
kete dia lak eksiden katanya..
tak puas ati tak pat beli belon besar..
aku carik kat kedai2 runcit sebelah..
tp qis berkenan ngan buku upin ipin..
beriya2 mintak aku beli..
amiklaa nak…
Pastu abg lak meround carik belon..
jumpela belon2 badut nih
tah jadi bentuk apepun aku tak tau
abg men bantai jek puntal2
dah siap!!
ade lagik….
abg kata dia suke belon ni..
sebab klu kite tiup separuh jalan pastu lepaskan
dia akan berbunyi
preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt
mengimbau zaman kanak2 diala tuh
yeahhhh qis dah ade belon banyak2..
dah tu jek nak cite..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

8 Responses to Birthday balloon..

  1. CuTeMiUt78 says:

    wah kemain happy qis main belon ya.. klu mirul kan.. bukan setakat masa besday je main belon.. klu blh hari2 nk tiup belon

  2. mamamiera says:

    sukenye qis..budak mmg suke belon.. zai kalo pi pasa ke mane yg ade belon, terpaksa nyorokkan pndgn miera dr belon..

  3. walwey dapat belon kaooo…. huhuhu buat le zirafah…. huhuhu

  4. mummy_ayu says:

    sukanye dia dapat main belon…

  5. ~ Lady ell ~ says:

    aunty pun suke men belon…hihihi…

  6. fairy says:

    maxis broadband ni yg sy perasan kak, pas kita byr laju je line dia. tapi tahan la paling lama pon 5 hari pastu ke laut balik!eh belon yang had bentuk panjang2 tu!dulu masa kecik pantang nampak..mesti beli. pastu meletop kena lalang..

  7. byk nye belon dia…..klu nak beli belon byk2 & murah…gi kdi borong kat Johor Jaya….puas ati…..

  8. Yan says:

    kak rina… huhu budak2.. belon mmg permainan dia.. mamamiera… hehe samela ms qis kekecik dulu.. p pasar malam.. abbi dia mesti tak nak kasi dia tembung ngan belon.. wlupun time tu dia tak pandai mintak.. cume sebut2 jekatok.. tak retiler tok… kene belajar ngan encik clown dulumummy ayu.. tak kesah kecik besar.. asal dapat belonell.. yan lak penakut belon.. takut meletop/..fairy.. mane ade! sejak bayar smpai skang.. still mcm siputninie.. tak sempat nak ke johor jaya… mase suntuk… escape kejap dari kedai 1jam stengah tuk bawa qis berjalan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s