still here agagagaga

Mungkin ade yg perasan
mungkin jgak ade yg tak perasan langsung
arini aku tak update blog with new stori
dan tak berblogwalking..

Pagi tadi.. aku sakit..
tapi aku tau.. bukan sakit beranak..
ni sakit pasal baby senget lg..
sebab ape aku konfem ni bukan sakit beranak?
sebab sakitnya tidak kerap..& tak konsisten..
mula2 adela 8-10 minit sekali dia datang
tp ade masa tak sakitpun..
plg ketara.. klu aku berbaring/duduk jek rase sakit tu datang
tp bile aku berdiri.. berjalan… tak sakit pun..
cumenye bile sakitnya datang
i tell u….sangat2 painful..

Dari pg sampai kul 4 tadi..
aku menahan sakit…
tp la ni dah ok..
baby gerak normal.. & aktif..
terbonjol2 perot aku dgn tendangan padunya..
tu pasal skang aku leh ngadap pc..
ade jugak blogwalking..tp tak sempatla nak mengomen2..

Apa agaknye yerk punca baby senget/ terselit??
aku sendiri musykil coz aku tak penah lg terbaca cerita orang pasal ni
so far cume aku jekla..
masa qis dulupun penah sekali..
agaknye perot aku kecik ke..
tu yg buat baby mudah terselit/senget
logik ke ekk..

Takpe.. nantila aku search info berkaitan
klu ade.. insya Allah akan aku kongsikan disini..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

5 Responses to still here agagagaga

  1. anak kamu blm dapat passport lagi ke?…. tu pasal la dia x mo klr…huhuhuhuh.. imegresen tahan….

  2. Putra Mama says:

    dah x lama dah la tu… jeng jeng jeng.. ;p

  3. Sitisifir10 says:

    dah launching bb baru gitau yeee ;P

  4. 10 says:

    mybe dia x selesa kot…

  5. alin says:

    salamsaya pn mgalami perkara yg sama since peknen ni (39 minggu dh ni)pnh rs tegang sgt smp susah nk gerakkn kaki(time baring)=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s